Hardlopen

Sporthorloge Garmin Forerunner 55

Garmin Forerunner 55

Stel je voor. Je bent een startend of ervaren sporter en toe aan een nieuw sporthorloge, GPS horloge om jouw sportieve prestaties te volgen, te rapporteren aan jou. Hoe bepaal je dan welk type geschikt is voor jou? Zaken waar je ongetwijfeld op zult letten zijn prijs/kwaliteit verhouding, functionaliteiten, uiterlijk en de ervaringen van anderen met het betreffende horloge. De Garmin Forerunner 55 is een GPS sporthorloge met veel mogelijkheden.

Dit GPS sporthorloge is een topper en is door zijn uitstraling een wannahave gadget. Dit sporthorloge is verkrijgbaar in de kleuren grijs, lichtblauw en wit. Een aantal eigenschappen van deze Garmin:

  • Heeft een ingebouwde polssensor
  • Meet je hartslag continu
  • Geeft informatie over dagelijkse activiteiten en herstelmomenten
  • Heeft GPS (geeft precies aan waar je bent)
  • Voorziet in live tracking
  • Beschikt over geavanceerde welzijnsfuncties
  • Batterijlevensduur: tot 7 dagen in smartwatchmodus, tot 20 uur in GPS-modus
  • Waterbestendig tot 50 meter

Wil je meer informatie? Dat kan: informatie Garmin Forerunner 55.

Incident detectie

Niemand vindt het prettig na te denken over incidenten tijdens het sporten. Maar wat doe je als je tijdens een rondje hardlopen je enkel verzwikt en je kunt geen stap meer verzetten? Als je je telefoon bij je hebt, dan bel je natuurlijk je familie of vrienden om je op te halen, maar als je geen telefoon bij je hebt, dan heb je een probleem. Je zult dan moeten wachten op een voorbijganger om je te helpen of strompelend naar huis moeten gaan wat geen pretje is als pijn hebt. Voor deze uitzonderlijke omstandigheden heeft de Garmin Forerunner 55 incident detectie. Met deze optie kun je je real-time locatie versturen naar familie of vrienden, zodat ze weten waar je bent en je kunnen helpen. Dat geeft een veilig gevoel tijdens het sporten!

Ben je nieuwsgierig naar andere sporthorloges met andere of nog meer mogelijkheden? Kijk hier voor meer sporthorloges en andere elektronica.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.