all4running jouwsportkleding.nl

All4running – Summersale! Hardloopkleding, hardloopschoenen, accessoires.

Summersale! Hardloopkleding, hardloopschoenen, accessoires.

De zomer is begonnen en de eerste Summersale van All4running van 2018 voor hardloopkleding, hardloopschoenen en accessoires is een feit. Jouwsportkleding.nl geeft je toegang tot tientallen online sportwinkels voor allerlei soorten sporten. Eén van deze sporten is hardlopen. Ben jij een fanatieke hardloper? Of misschien eens beginnend hardloper? Jouwsportkleding.nl promoot ook de sportartikelen van All4running.

All4running heeft hardloopkleding, hardloopschoenen en accessoires in de summersale voor vrouwen en mannen. Begin je net met hardlopen en vraag je je af waar je op moeten letten bij de aanschaf van bijvoorbeeld hardloopschoenen? Lees dan verder. Wil je direct winkelen bij All4running? Klik dan op onderstaande knop.

Direct naar Summersale All4running

Waar moet je op letten bij het kopen van hardloopschoenen? Vijf belangrijke tips.

 1. Bepaal voor jezelf op welk terrein je het vaakst zult lopen. Op een harde of zachte ondergrond. En kies vervolgens schoenen met een passende demping om blessures te voorkomen.
 2. Wees niet ijdel. Koop hardloopschoenen waar voorin de schoen circa een halve centimeter zit tussen je tenen en de binnenrand van de schoen. Accepteer dat je misschien een schoen moet kiezen die een halve maat groter is voor de nodige ruimte en voor sportieve sokken.
 3. Pas altijd beide schoenen in verband met een mogelijk lengteverschil van je voeten.
 4. Pas je gekochte hardloopschoenen aan het einde van de middag wanneer je voeten wat opgezet zijn door de dag. Zo weet je zeker dat de schoenen die je koopt je zullen passen op elk moment van de dag.
 5. Last van overpronatie (het naar binnen zakken van de enkel en voet) of onderpronatie (vooral afwikkeling van de voet aan de buitenkant)? Laat je dan voor de aanschaf adviseren in een winkel gespecialiseerd in hardloopschoenen.
 6. Schoenen gekocht en niet tevreden? Bij All4running heb je maar liefst 365 dagen de tijd om je producten te retourneren. Klik hier voor de retourprocedure
Direct naar Summersale All4running

6 positieve effecten van hardlopen

 1. Hardlopen maakt je gelukkiger
 2. Hardlopen helpt je afslanken
 3. Hardlopen versterkt je knieën, botten en andere gewrichten
 4. Hardlopen houdt je scherp, ook als je ouder wordt
 5. Regelmatige lichaamsbeweging gaat gepaard met een lager risico op bepaalde vormen van kanker
 6. Hardlopen voegt jaren toe aan je leven

Hardloopkleding hardloopschoenen Jouwsportkleding.nl

Lees meer over de 6 positieve effecten op Runnersweb.nl

Benieuwd naar jouw BMI (Body Mass Index)? Bereken het dan nu.

Happy summersale bij All4running!

Jouwsportkleding.nl | Sportiever, gezonder, gelukkiger.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.