Visie

Welkom op jouwsportkleding.nl. Wij geven toegang tot tientallen online sportwinkels. Een sportieve levensstijl draagt bij aan plezier, minder stress en een goede gezondheid. Wij geloven en vinden dat sport voor iedereen toegankelijk moet zijn. Door onze missie willen wij hieraan bijdragen. Binnen twee jaar is jouwsportkleding.nl daarom dé logische keuze in Nederlandse huishoudens voor hét overzicht van de beste en goedkope sportkleding en aanverwante artikelen. Denk aan hockeysticks, tennisrackets, fitnessapparatuur, electronica zoals sporthorloges, enzovoort. Gezonde voeding en boeken over sport horen hierbij.

Missie

Het is onze missie met jouwsportkleding.nl steeds hét overzicht te geven van de beste en goedkope sportkleding, beste merken en aanverwante sportartikelen van de beste online leveranciers met goede en snelle levering in Nederland. Wij doen dit door het schrijven van blogs over sport, sportbeleving, sportmerken, sportkleding en aanverwante artikelen. Vanuit de actualiteit leggen we de link naar jouw sportkleding. Kleding waarin jij goed kunt sporten, fit kunt worden en er goed uitziet. En de link naar allerlei artikelen die jou sportiviteit ondersteunen. Dat is onze missie.

Hoe?

Wij werken Agile. We verbeteren iteratief naar een steeds beter platform. In elke sprint werken we toe naar het opleveren van een ‘minimal viable product’ (minimaal werkbaar product) als onderdeel van ons/jouw platform, waarop we jouw feedback ontvangen middels het wel of niet bezoeken en/of gebruiken van ons platform. Jouw feedback gebruiken we om ons/jouw platform te verbeteren.

Samenwerking

Wij werken als partner (affiliate) in marketing samen met leveranciers van sportkleding en aanverwante sportartikelen. Klik hier voor een overzicht van onze partners.