Veel gestelde vragen

Hoe bestel ik op jullie website?
Jouwsportkleding.nl is een platform dat producten en diensten gerelateerd aan sportkleding van diverse online shops bijeenbrengt en voor jou inzichtelijk maakt om te kopen via Jouwsportkleding.nl. Wij verkopen zelf geen producten, maar linken door naar webshops die deze producten wel verkopen. Bestellen op onze website is daarom niet mogelijk. Vind jouw sportkleding en aanverwante (sport)artikelen bij Jouwsportkleding.nl en klik door naar de webshop die dat product verkoopt. Dat is onze bedoeling voor jou.

Wat is de levertijd?

De levertijd van de door jou bestelde producten wordt bepaald door de leverancier/webshop waar je de producten hebt besteld en het type product dat je hebt besteld. Informatie over levertijd kun je vinden op de site van de webshop waar je je product besteld. Dit geldt ook voor informatie over:

  • Voorraden
  • Verzendkosten
  • Betaalwijzen
  • Retour procedures

Ik heb geen bevestigingsmail van jullie gekregen. Klopt dat wel?
Als je een product hebt besteld via Jouwsportkleding.nl, dan zul je geen bevestigingsmail van ons krijgen. Dit komt omdat je je bestelling formeel bij de betreffende webshop doet en niet bij Jouwsportkleding.nl. Geeft de betreffende webshop aan dat je een bevestigingsmail zult krijgen na een bestelling, maar je krijgt deze niet, neem dan contact op met de betreffende webshop.

Welke prijs of maat moet ik aanhouden wanneer ik een verschil zie tussen de informatie van Jouwsportkleding.nl en een webshop?

Stel dat je een verschil zou zien in prijs of maat tussen Jouwsportkleding.nl en een webshop, houdt dan de gegevens van de webshop aan als kloppend. Wij zorgen voor regelmatige updates van de productgegevens van webshops, echter we kunnen helaas niet voorkomen dat we soms informatie laten zien die niet meer actueel is. Wanneer dit wel zou gebeuren, dan horen we dit graag van je.